Algemene leiding en lesgever(s)  Roger Baelde – Nadine Vermeersch

Voetbal en Country ( Linedancing ) hoe valt dat te rijmen?

Vanuit de vereniging was er interesse om tijdens hun jaarlijkse Hoge Dijken Feesten een avond in te passen voor Country Live Music en dans.
Roger Baelde het meest ervaren bestuurslid in deze materie kreeg carte blanche van het bestuur en in 2011 stond de eerste Countryavond op de affiche. Aanvankelijk als testcase, maar vooral van meet af aan een groot succes!
De sfeer, de typische muziek en het Linedansen op zich waren zo aanstekelijk gebleken dat leden van de vereniging – al dan niet met hun partner – zochten naar een manier om het Linedansen te kunnen aanleren . Terug werd Roger Baelde bij de arm genomen, hij richte de VKE Countrydancers op en begon met( geheel deskundig )  les te geven.
Een nieuwe sub-vereniging was geboren! Er werd en er wordt nog steeds aangeleerd en geoefend op maandagavond van 20.00u tot 22.00u in de accomodaties van Ettelgheem.
Inmiddels is de Country Club zodanig geevolueerd dat de dansvloer op maandagavond behoorlijk vol staat, al kan er altijd eentje bij …..

De VKE Country Dancers treden graag naar buiten. De groep komt op eenvoudige aanvraag naar uw evenementen e.a. organisaties om er een verzorgd en puik optreden te geven….

Interesse of vragen ?  Bel  Roger Baelde op : 0496 120901  of mail : baelde.roger@skynet.be

Inmiddels kunnen we met enige trots melden dat Roger officieël benoemd werd als Sherrif door de BBTK !

Welverdiend en Proficiat Roger !!!!

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Sinds 2012 zijn de COUNTRY DANCERS  VKE  lid van de sportraad van Oudenburg (volkssporten)